sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Koulun penkillä

Rankkasade oli hetkeksi ainakin tauonnut ja kirjalaatikkoa kuljettava kärry päässyt perille.Samoin oli saapunut myös pulpetteja,jotka Andreas oli nikkaroinut kuntoon.Katariinan mielestä tarvittiin vielä hiukan hiomista ja maalia,mikä ihme oli saanut Andreaksen ennen niin huolellisen puusepänpojan hutiloimaan työssään? No,Andreas väistyi Katariinan ajatuksista yhtä nopeasti,kun innokkaat pikku oppilaat täyttivät huoneen.Ja se kävi äkkiä.Oli sovittu,että isommat istuisivat takana ja pienemmät penkillä,ainakin toistaiseksi. Myös pappilan vanhimmat tytöt osallistuivat opetukseen.Vain pikku Jaakko tuhisi tyytyväisenä kehdossaan ja Matilda sai leikellä paperinukkeja. Katariina katseli tyytyväisenä luokkaansa.Muutamaa pikku juttua lukuunottamatta kaikki oli lähes täydellistä.Vaan päivien käydessä koko ajan lyhemmiksi,pitäisi luokkaan hankkia kohta myös lamppu ja muutama kynttilä.

4 kommenttia:

  1. Pitkä syksy on edessä pienillä koululaisilla! Mutta mukavasti se varmasti menee ja Katariina pitää huolen että homma ei käy liian kuivaksi! Riittävästi hauskuutta mukaan!

    VastaaPoista
  2. Kiitos,kyllä tuolla olisi mukava olla koulussa,luulisin ainakin.pitää kuvata vielä paremmin luokkaa,kunhan saan listoja ym paikoilleen.omaa silmää häirittee,jos ei ole listoja...

    VastaaPoista
  3. Kuvaa, niitä on ihana katsoa! Minulla on vajausta listoista myöskin, ne todella viimeistelevät. Mutta aina ne jäävät... Pitäisi ottaa oikeat listatalkoot!

    VastaaPoista

~~ Pappilan vieraskirja ~~