perjantai 25. joulukuuta 2009

Taulut


Joulukalenterin melkein viimeisestä luukusta paljastui aivan mahtavat taulut Vaahteravaaran pappilaan.Nämä löytävät tiensä kyllä näkyvälle paikalle,ovathan ne näyttäviä molemmat.Suuret kiitokset Villa Lumililjaan!

lauantai 19. joulukuuta 2009

Joulukiireitä


Pappilassa on puuhattu ahkerasti joulusiivouksen merkeissä.Tämäkin kuuralehdon Anjan tekemä upea matto pääsee paukkupakkaseen tuulettumaan.Matto löytänee paikkansa valmiista talosta ihan varmasti.Kelpaa siinä tassutella.
Jälleen kerran kiireinen päivä on painumassa mailleen ja pehmeä hämärä laskeutuu talon jokaiseen sopukkaan.Salaperäinen hetki ennen viimeisen kynttilän sammumista,pehmeän valon katoamista hämärän uneliaaseen syliin.

torstai 3. joulukuuta 2009

Hämyisiä hetkiä


Ruustinna Katariinalla ei ole toivoakaan päästä ulkoilemaan,niin sankaksi on lumipyry yltynyt ulkona.Koko Vaahteravaara näyttää pian hautautuvan lumeen.Lapset ihmettelevät ikkunoihin piirtyviä kuuran kiemuroita ja tähtiä.Ikkunalaudoillakin on lunta.Siellä täällä risteilee tiukkaan tallattuja polkuja,jotka pian taas hukkuvat uuden myräkän alle.Katariina tutkii uusia kauniita vaunuja,joissa voisi pikku-Jaakkoa tuuditella.Ja siellähän se pienokainen tuhisee,pitsityynyllä vailla huolta huomisesta saatika ulkona pyryttävästä lumesta.
Suunnaton iso ja lämmin kiitos upeista vaunuista Kuuralehdon Anjalle.Ensimmäinen joulukalenteriluukku oli unohtumaton!Näiden arvoa ei voi rahalla mitata!